Tel.:
China Mod. van de Vapebatterij fabrikant
Shenzhen Changing Technology Co., Ltd.

Het veranderen brengt het leven het veranderen aan

Thuis

Shenzhen Changing Technology Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Shenzhen Changing Technology Co., Ltd.

Co. van de Shenzhen is Veranderend Technologie, Ltd de belangrijke fabrikant van elektronische sigaret in Shenzhen China, die in 2012 wordt gevestigd. Veranderen is gespecialiseerd in Onderzoek, Ontwikkeling, Productie, Verkoop en de Dienst van Elektronische Sigaret. Met volledige automatische e-Sigaret productielijn, worden elk van onze producten verkocht over de hele wereld en krijgen de goede reputatie.

Wij hebben allen langs uit het principe van klant opperst, dat technische ondersteuning wordt genomen als basis, en van ganser harte verstrekt de geavanceerde producten en de hoogte - de kwaliteitsdiensten aan elk van onze klanten.

Wij dwingen trouw ISO9001 af: het systeem van 2000 om elk product te waarborgen dat aan de internationale norm voldoet, hebben wij en ontwikkeld vernieuwd om eeuwig en concurrerende producten te beveiligen.

Wij worden gevestigd in 7de Verdieping, Fukang-de Bouw, Youfu-Plein, Yousong-Road, Longhua-District, Shenzhen, China. Met het geschikte vervoer. Welkom om ons bedrijf voor om het even welke OEM en ODM samenwerking te bezoeken! Ga door hand in hand om onze bloeiend morgen te omhelzen!

 
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Chaning, Amigo Itsuwa, Transpring, Yocan

Aantal werknemers : 501~1000

Jaarlijkse omzet : 100,000,000-500,000,000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Co. van de Shenzhen werd Veranderend Technologie, Ltd opgericht in 2012, zijn onze hoofdondernemingen cbd patroon, voorverwarmen batterij, droge herb&waxverstuiver, beschikbare vapepen, de pen enz. van het peulsysteem.

Wij proberen ons beste om hoogte aan te bieden - kwaliteit en concurrerende prijsproducten, de professionele pre-sale, verkoop en naverkoopdienst.

bedrijfsdiensten

1. OEM / ODM service

2. service na verkoop:

(1). Garantietijd: 6 maanden voor batterij en 3 maanden voor verstuiver

(2). Het defecte tarief van onze producten in de eindconsumentenmarkt is minder dan 2%, als een defect item, geef foto of video voor onze bevestiging, zullen we het voor u vervangen bij uw volgende bestelling.

(3). Blijf uw pakket volgen totdat u het veilig ontvangt.

Bedrijfteam

Ons professioneel en aspring team is geëngageerd aan het verstrekken van hoge ervarings vaping oplossing voor onze klanten.

Shenzhen Changing Technology Co., Ltd.
7B, 7e verdieping, Fukang Building, Youfu Plaza, Yousong Road, Longhua Town, Bao'an District, Shenzhen 518109, China
Tel.:86-755-3367-0918
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Mod. van de Vapebatterij Leverancier. © 2018 - 2020 justchanging.com. All Rights Reserved.